A 2020-ban alakult budapesti székhelyű Ballooners exkluzív lufi dekorációs csomagokat tervez, azzal a céllal, hogy a legkülönlegesebb módon szerezzen örömet ügyfeleinek és olyan szolgáltatást nyújtson, hogy a lehető legtöbb életeseményt feledhetetlenné tegye.

Olyan világban élünk, ahol számítanak a külsőségek, ahol igényeljük a szépet vagy akár a luxust. Így született meg a Ballooners ötlete is, amikor egy egyszerű születésnapi parti nyomán azon gondolkodtunk, hogy mivel lehetne még emlékezetesebbé tenni életünk nagy eseményeit, legyen szó születésnapról, babaváró buliról, lánybúcsúról vagy akár egy évfordulóról.

Velünk nincs több fájdalmas lufikötögetés, levegő után kapkodás vagy éppen csomagtartóból kirepülő héliumos léggömbök, mi mindent elkészítünk és épségben házhoz is szállítunk úgy, ahogy azt ügyfeleink megálmodták. Amit mi kínálunk nem csupán néhány felfújt lufi, hanem személyre szabott, egyedi dekorációs csomagok, élmény, némi luxus és feledhetetlen pillanatok, amely nem csak az Insta feededben mutat jól, hanem az emlékeidben is.

Ha te is szeretnéd álmaid lufi dekorációját megrendelni, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!